Hyra bajamaja

Toabolaget hyr ut bajamajor för alla typer av evenemang och har huvudsakligen Mellansverige som arbetsområde. Med över 300 bajamajor tillgängliga för uthyrning har vi kapacitet att både hyra ut till enskilda privatpersoner och till den som behöver ett större antal för ett evenemang eller festival. Vi har också handikappanpassade bajamajor till uthyrning!

En pålitlig partner för bajamajor

Vi strävar efter att vara en pålitlig partner och har alltid som mål att vara hos dig i utsatt tid med rena och trivsamma bajamajor. Eftersom som vi själva äger ett mycket stort antal toaletter behöver vi sällan ta hjälp av andra aktörer vilket ofta leder till en prisfördel för våra kunder. Vi äger själva också 6 lastbilar, slambil och slamsläp. Det gör oss till en konkurrenskraftig och pålitlig aktör som får jobbet gjort och nöjda kunder!

Vilka hyr bajamaja av oss?

Vi har en lång lista av kunder som vi hjälpt med allt från trädgårdsfester, utställningar och konserter till golfbanor, badplatser och idrottsevenemang. Vi har dock väldigt få begränsningar, behöver du hyra en bajamaja är du välkommen att kontakta oss!

Toabolaget mobil handikapptoalett

Kontakta oss

Önskar du offert eller har du frågor om våra bajamajor? Kontakta oss gärna så återkopplar vi till dig så snart vi har möjlighet!