Vi köpte våra första egna toaletter -94. Vi hade tio stycken och hyrde ut till olika festivaler och golfbanor i närområdet, efterfrågan var så stor att vi köpte flera toaletter året därpå. Vi har idag en gedigen kunskap om att hyra ut toaletter till Evenemang, Golfbanor, Idrottsevenemang mm.
Vi har kapaciteten att klara de flesta arrangemangen i Mälardalen med våra ca 300 toaletter. För att transportera dessa har vi 6 st lastbilar som tar mellan 8 till 14 toaletter på flaken. Till detta så har vi 3 släp som tar mellan 6 – 12 st toaletter. Vi har även en egen slambil och slamsläp för att sköta om toaletterna på plats hos kunder. Slambilen klarar av att serva ca 60 – 70 toaletter på plats hos kund.
Vi använder den även för att serva enstaka toaletterna ute på fältet.
Detta gör att vi med samtliga ekipage kan transportera mellan 1 till 80 st toaletter på en vända. Toabolaget växer för varje år som går och antalet toaletter i företaget ökar ständigt. Vårat goda ryktet och att vi alltid levererar rena och fräscha toaletter på utsatt tid är det som fått företaget att växa.